الطريقة:
طبعا بعد ما بنخلي الفراخ سواء صدور او اوراك ويفضل الاوراك طبعا نقطعها مكعبات
وبعد كده نجهز التتبيلة
وانا تتبيلتي عبارة عن:
كوب زبادي
معلقتين مسطردة
بصلة مفرومة
3فصوص ثوم مهروسين
معلقتين زعتر ناشف
معلقة صلصة طماطم
توابل(فلفل وكمون وحبهان وملح)
معلقتين زيت زيتون
عصير ليمون او معلقه خل
الطريقة :
نتبل قطع ومكعبات الدجاج بالتتبيلة بعد ما نخلطها كلها مع بعضها ونسيبه في التتبيلة ليلة كاملة او على الاقل ست ساعات والله انا سيبته اربع ساعات وطلع جميل جدا
المهم انا غالبا بعدما بشيله من التتبيله بحطه في اسياخ خشب واحط معاه فلفل اخضر وطماطم وبصل مقطعاهم مكعبات بس ده لما هكون هعمله على جريل
لكن المرة دي رصيته في صاجه وقطعت معاه شرايح الفلفل والبصل والطماطم وحطيتهم معاه في الصينيه
وبعدين حطيتهم على البوتجاز من فوق وغطيتهم شوية لحد ما ينزلوا المية بتاعتهم وبعد كده غطيتهم فويل ( ورق قصدير) ودخلتهم الفرن وبعد نصف ساعة كشفت الفويل من عليهم وسيبت وشهم يحمر من فوق وقدمته مع ارز وسلطة وخضراء .