المقادير
فرخة صغيرة
بصلة
ربع كيلو لحمة مفرومة
بسلة مسلوقة
كوب ارز مسلوق
2فص ثوم
معلقة كركم
ملح وفلفل
حوايج يمنية{حبهان-قرونفل-كروية-زعفران}
الطريقة
1-ضعي الزيت في طاسة مع البصل المقطع والثوم المقطع
وبعد قليل ضعي اللحمة المفرومة مع معلقة حوايج يمنية
2-ادهني الفرخة بالكركم وباقي الحوايج والملح والفلفل
3- اضيفي ع اللحمة اللي في الطاسة الرز والبسلة وهذا الخليط حشو الفرخة
4-احشي الفرخة وكتفيها جيدا وضعيها مع طاسة فبها ذبدة قليل حتي تعطي اللون الذهبي
5-ضعي الفرخة في صنية ومعها قليل من الماء وقطع بصل ولفيها بالفويل وادخليها الفرن
ياريت تجربوها بالهنا والشفا
عدل سابقا من قبل بنت الحجاجي في السبت 03 يناير 2009, 12:33 am عدل 1 مرات